Detail aktuality

Veletrh poutá na Lužické hory a České Švýcarsko

30.01.2020 8:34

Propojit podnikatele, obce a další aktéry v cestovním ruchu si dává za cíl již druhý ročník veletrhu cestovního ruchu, který pořádá destinace Lužické hory 6. února v České Kamenici. V letošním roce spojila své síly s Českým Švýcarskem, o.p.s. a zve na řadu přednášek a prezentací. Celodenní program poskytne řadu příležitostí k výměně zkušeností a informací.

Akce se uskuteční v prostorech Kulturního domu v České Kamenici a je určena odborné veřejnosti. Budou zde představeny novinky v destinaci a plány pro rok 2020. Kromě toho na účastníky čeká spousty přednášek, prezentací služeb pro turisty v území obou destinací a lokální producenti představí své výrobky.

Cílem této akce je výměna zkušeností a informací, příležitost k navázání spolupráce pro další rozvoj cestovního ruchu v Lužických horách a propojení aktivit s Českým Švýcarskem.

Na veletrh jsou zváni podnikatelé v cestovním ruchu, zástupci obcí, zástupci Libereckého a Ústeckého kraje, neziskových organizací, památkových objektů, kulturních zařízení a další zájemci z řad odborné veřejnosti.

Záštitu nad akcí převzal senátor za Českolipsko Jiří Vosecký, senátor za Děčínsko Zbyněk Linhart radní Libereckého kraje pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Květa Vinklátová a radní Ústeckého kraje pro regionální rozvoj a cestovní ruch Zdeněk Matouš.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login