Detail aktuality

Večer Československo-sovětského přátelství po 50 letech

15.10.2018 15:54

GOGLMOGL produktion ve spolupráci s režijním duem VerRich uvádí studentky a studenty mimoňského gymnázia v premiéře divadelního Večera ČSSR-SSSR přátelství po 50 letech! Večer, který začíná jako vědomostní soutěž o Sovětském svazu, se postupně mění v divokou přehlídku lidového umění, kde se minulost potkává s budoucností a oficiální propaganda s podvratným disentem. To vše v interpretaci nejmladší generace pracující inteligence pod střechou buržoazně-revanšistického Muzea sudetského Němce Eduarda Helda v Zákupech, kde místní komunistická buňka podle svých vlastních slov vždycky pracovala jen a jen pro lidi, pro nikoho jinýho… nikoho nezavraždila a vždycky po sobě umyla talířky... přijďte se přesvědčit!

* Hrajeme pro vás: Anna Bartoňová, Felicitas Martinová, Viktorie Shybivská, Aneta Šemberová, Filip Ehrenberger, Václav Král, Jiří Sedláček, Maty Sochor, Veronika Kyrianová a Richard Němec

* Doporučení: Večer doporučujeme spojit s návštěvou výstavy SOVĚTSKÁ OKUPACE * od počátku do konce, jejíž jedna část, instalace Dočasný po*byt sovětských vojsk, je k vidění přímo v Muzeu Eduarda Helda. Zbylé části pak ve Vlastivědném muzeu a galerii v České Lípě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login