Detail aktuality

V botanické zahradě se porouchal výtah, jako náhradu chtějí zprovoznit druhý

30.10.2023 6:44

Generální opravou po sérii poruch v minulých dnech projde hydraulický výtah, který zajišťuje bezbariérový přístup k některým expozicím v liberecké botanické zahradě. Doba odstavení výtahu se odhaduje přibližně na pět týdnů, tedy do druhé poloviny listopadu.

Zahrada se snaží pro návštěvníky nabídnout co nejrychlejší řešení, a to zprovoznění druhého, nákladního výtahu. O nastalé situaci návštěvníky upozorňuje prostřednictvím médií a sociálních sítí. Tomu, kdo plánuje návštěvu botanické zahrady v blízké budoucnosti a potřebuje využít výtah, doporučují pracovníci ověřit si online nebo telefonicky aktuální informace o dostupnosti jednotlivých částí areálu. 

„Prosíme návštěvníky o toleranci. Na řešení potřebujeme čas a ihned po zprovoznění druhého výtahu budeme o aktuální situaci informovat," řekla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.
 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login