Detail aktuality

Pozvánka do knihovny

14.03.2017 9:04

Krajská vědecká knihovna na středu 15. 3. připravila 3 zajímavé akce. Na té první si můžete Vesele potrénovat paměť a to u příležitosti Národního týdne trénování paměti. Dozvíte se, jak mozek pracuje nebo jak jej vyladit na plný výkon. Pokud jste milovníci knih, tak je pro Vás připravena Literární středa a to na téma „Kniha, kterou mám rád“. Máte knihu, která Vám pomohla něco překonat, pochopit, změnit nebo Vám dodala sílu, odvahu a naději? Existuje kniha, o které si myslíte, že ji umíte téměř zpaměti, a přesto v ní stále objevujete nové myšlenky? Pokud takovou máte, přijďte si o ní popovídat. Obě akce začínají v 17:00 a vstup je volný.

Poslední akcí je od 18:00 vernisáž výstavy Tady jsem doma, jejímž obsahem jsou fotografie s osobnostmi komunit žijících v Libereckém kraji. Doprovodný program zahájení obohatí promítání dokumentárního filmu Theodory Remundové s migrační tematikou „Ženy od vedle“ a vystoupení pěveckého sboru Zničehonic. Výstava potrvá do 30. března. Velký sál, vstup volný.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login