Detail aktuality

Podpořte své oblíbené informační centrum v prestižní anketě

14.07.2020 8:27

Již 21. června začal další ročník prestižní ankety „Informační centrum roku“. Vyhlašuje ji Asociace turistických informačních center ČR ve spolupráci s Vydavatelstvím KAM po Česku. Hlasování probíhá až do půlnoci 31. srpna 2020.

Hlas je možné posílat jednomu z více než 450 certifikovaných informačních center. Jen za Liberecký kraj jich je v soutěži přihlášeno celkem 18.

Pro eliminaci vícečetného hlasování bude jako identifikátor použit e-mail hlasujícího. Hlasovat bude možné jen jednou v každém z krajů.

„Chodíte do informačního centra ve svém městě pro informace o kulturní či společenské nabídce nebo o tom, co nového můžete prožít? Nebo jste spokojeni s nabídkou či přístupem nějakého jiného informačního centra? Dejte to najevo svým hlasováním v anketě. Vždyť pro pracovníky informačních center je zpětná vazba od návštěvníků to, co pro svou práci potřebují,“ vyzývá k hlasování Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Oceněna budou vítězná informační centra v každém z regionů. V soutěži bude rovněž vylosováno 14 hlasujících, kteří budou odměněni cenou zajištěnou členy rady ATIC z jednotlivých krajů.

V loňském roce se hlasy rozdělovaly mezi 449 certifikovaných TIC, celkem bylo odevzdáno 15.672 platných hlasů. Alespoň jeden hlas v anketě získalo 64 % infocenter. Z České republiky bylo přiděleno 15.199 hlasů. Dalších 473 hlasů pocházelo ze zahraničí, nejvíce pak ze Slovenska.

Informace o anketě budou zveřejněny na webu asociace www.aticcr.cz. Anketu popularity turistických informačních center najdete na webových stránkách www.kampocesku.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login