Detail aktuality

O velikonočních slavnostech bude v Jablonci nad Nisou připraven i stánek turistického infocentra

26.03.2018 13:48

Od středy 28. března začínají v Jablonci nad Nisou velikonoční slavnosti. Do města zamíří za nákupy a za programem stovky návštěvníků. Kromě tradičního velikonočního zboží zde mohou nalézt i stánek turistického infocentra. Akce bude probíhat do 30. března na Mírovém náměstí.  

Přímo na Mírovém náměstí od středy do pátku bude pro turisty i místní k dispozici prodejní stánek se zbožím s regionální tematikou a také s propagačními materiály, které poskytujeme zdarma. Bude tu možné získat nové brožurky o Jablonci a regionu anebo aktualizované vydání letáku Kam za sklem a bižuterií,“ říká vedoucí turistického infocentra v Jablonci Hanka Herkommerová a dodává: „Budeme rádi, když lidé zavítají také do našeho kamenného infocentra v Kostelní ulici v Domě Scheybalových. Tam je pro ně jako dárek připravena sleva 20% na vybrané zboží. Otevřeno bude i na Velký pátek 30. 3., a to od 10 do 15 hodin. V Domě národopisců Scheybalových bude zároveň možné navštívit i jarní výstavu Ze staré školy s autentickým vybavením školní třídy z období první republiky.

Kontaktní osoba za JKIC pro média: Radana Schaeferová, T:+420 606 270 543, schaeferova@jablonec.com

Tisková zpráva: Jablonecké kulturní a informační centrum

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login