Detail aktuality

Nejzajímavější kulturní události představuje nový kalendář Libereckého kraje

02.03.2020 7:11

Celoroční přehled těch nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí, turistických pochodů či letních a prázdninových programů na mnoha místech kraje přináší tradiční kalendář vybraných kulturních, sportovních a společenských akcí, který publikuje Liberecký kraj každý rok v únoru. Jeho aktuální vydání právě vychází.

„Snažíme se místním i přespolním ukázat, že v Libereckém kraji pulzuje bohatý kulturní život a chceme představit ty nejzajímavější akce. Všechny se nám do kalendáře samozřejmě nevejdou, ale velkou část v něm lidé najdou,“ uvedla Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Na sestavování přehledu akcí se tradičně podílí široké spektrum lidí – od pracovníků oddělení cestovního ruchu Krajského úřadu v Liberci přes zaměstnance infocenter, až po personál jednotlivých turistických cílů. Významnou pomoc představuje i propojení se sychrovskou územní správou Národního památkového ústavu.

Kalendář se během března objeví na pultech informačních center v regionu, je také možné si jej prohlédnout na webových stránkách Libereckého kraje – Cestou necestou www.liberecky-kraj.cz. Čeká jej také distribuce na tuzemské veletrhy cestovního ruchu, kterých se Liberecký kraj účastní — tím nejbližším je Euroregion Tour, který ve dnech 6. a 7. března hostí jablonecké Eurocentrum.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login