Detail aktuality

Liberecký umělec Paulie Garand zve do kraje. Video zaujalo desetitisíce lidí

22.07.2024 14:08

Hudebník Paulie Garand zve k návštěvě Libereckého kraje. Natočil video s názvem Kam v Liberci a okolí dle Paulieho Garanda, které vybízí k návštěvě zajímavých míst v regionu. Video je dostupné ke zhlédnutí na profilu Region Liberec na sociální síti Instagram.

„Využíváme různé způsoby, jak informovat o krásách a zajímavých místech našeho kraje. Mnoho lidí se rozhoduje na základě doporučení známých osobností. To je základním důvodem této spolupráce,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovního ruchu Libereckého kraje.

Společný projekt v prvním týdnu od vydání zhlédlo šedesát tisíc lidí. Paulie si vybral například Papírové náměstí v Liberci, které je proslulé jako křižovatka gastro míst. Ve videu vyzdvihuje Bistro Široká, Organzu a Junklab. Na seznamu nechybí také Severočeské muzeum v Liberci, Oblastní galerie Liberec nebo přehrada v Jablonci nad Nisou.

Pavel Harant, známý pod uměleckým jménem Paulie Garand, má k Liberci hlubokou osobní a profesionální vazbu. Toto město, kde se narodil a vyrostl, výrazně ovlivnilo jeho hudební tvorbu a identitu. Liberec často figuruje v jeho textech a videoklipech.

Myšlenka navázat spolupráci s tímto libereckým rodákem vznikla na základě sociálních sítí. V anketě s otázkou: Co se Vám vybaví, když se řekne Liberec? spousta těch, kteří sledují na sociální sítích profily Region Liberec zmiňovala právě jméno Paulie Garand.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login