Detail aktuality

Liberecký kraj vypsal výběrové řízení na pozici ředitele muzea a galerie v České Lípě

16.09.2021 11:21

estileté funkční období v letošním roce završuje ředitel Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě. Liberecký kraj proto vyhlásil výběrové řízení na obsazení této pozice, kam se může stávající ředitel rovněž znovu přihlásit.

Liberecký kraj má zavedený systém, kdy po šesti letech vyhlašuje výběrová řízení na ředitele příspěvkových organizací. Pro stávající ředitele je to motivace k neustálému rozvíjení organizací a pro uchazeče příležitost pro další profesní růst. V poslední době proběhla výběrová řízení na ředitele kulturních příspěvkových organizací Libereckého kraje, konkrétně Oblastní galerie v Liberci, Krajské vědecké knihovny v Liberci a Muzea Českého ráje v Turnově. Všechny tyto organizace mají nové ředitele“, říká Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Ředitel českolipského muzea, Zdeněk Vitáček, končí ve své funkci k 30. listopadu letošního roku. Do výběrového řízení na obsazení pozice ředitele Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě se mohou zájemci hlásit od 16. září 2021 do 18. října 2021. Veškeré bližší informace naleznou na úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraje.

Odkaz na výběrové řízení: Úřední deska (kraj-lbc.cz)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login