Detail aktuality

Liberecký kraj vévodí sociálním sítím. Je hvězdou mezi influencery

08.03.2023 8:07

V propagaci na sociálních sítích pokračuje Liberecký kraj. Využívá při tom také formu takzvané influencer kampaně, což je propagace turistických zajímavostí a možností, které se turistům v regionu nabízejí, za pomoci známých tváří ze sociálních sítí.

„Tato rostoucí forma propagace naláká k návštěvě  regionu především mladší publikum, které se již nepohybuje ve světě klasických médií, jako jsou například tištěné noviny,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pozvání do kraje přijali influenceři, které celkem sleduje 1,3 milionu fanoušků. Byli to Nikola Čechová (shopaholicnicol), Tereza Dušková (terry_duskova), Natálie Hefnerová (nataliehefnerova), Anna Kadeřávková (annakaderavkova) a Nikos Mach (macholaso_unofficial). Liberecký kraj také zajistil tým fotografů a filmařů.

Hlavním cílem chystané kampaně bylo představit možnosti zimního vyžití v Liberci a blízkém okolí Jizerských hor. Skvělou zimní atmosféru přiblížila lyžovačka na Ještědu, zábavu skloubenou s poznáním ukázala návštěva Severočeského muzea či Oblastní galerie v Liberci. Nechybělo ani objevování liberecké kavárenské kultury a gastronomie či vyhlídkový let nad Jizerskými horami.

Na kampaň navazuje na profilech influencerů soutěž o víkendový pobyt v Liberci. Pro více informací stačí sledovat profily REGION LIBEREC na sociálních sítích, případně také turistický portál www.liberecky-kraj.cz. Program připravil kraj ve spolupráci s turistickým regionem Jizerské hory www.jizerky.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login