Detail aktuality

Křehká krása 2022 se vydařila!

11.08.2022 7:36

V neděli skončil 11. ročník národní výstavy bižuterie a skla „Křehká krása 2022“. Jablonec nad Nisou se stal na 4 dny centrem pozornosti 8500 návštěvníků, kteří kladně hodnotili nové kolekce a širokou nabídku 40 zúčastněných firem. Po dvou létech dorazili i zahraniční návštěvníci ze Slovenska, SRN, Polska, Holandska, Velké Británie, USA a Japonska.

Vystavovatelé se mohli po dvou létech setkat se svými koncovými zákazníky a přesvědčit je, že výroba i obchod se postupně vrací do normálu. Komerční výsledky jsou vystavovateli hodnoceny jako velmi dobré. Potěšující byl i velký zájem o programy předvádění výroby a workshopy.

„Už o samotném zahajovacím dnu bylo jasné, že zájem návštěvníků je mimořádný. Příležitost nakoupit sklo, bižuterii či vánoční ozdoby na jednom místě v takovém rozsahu a pestrosti a vidět i ukázky jejich výroby, přilákala řadu zájemců. A to je dobře. V současné, pro výrobce velmi těžké době, je zájem zákazníků důležitý,“ říká Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Výstava se těšila mimořádnému zájmu medií a pořádající Svaz výrobců skla a bižuterie má mnoho kladných reakcí i na sociálních sítích.

Po celou dobu trvání výstavy bylo také otevřeno nové bižuterní centrum Křišťálový ráj, které   zaznamenalo zajímavou návštěvnost a rekordní prodeje.

Úspěch Křehké krásy 2022 je velkým povzbuzením pro pořadatele, vystavovatele a   partnery výstavy.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login