Detail aktuality

Glassunicum nabízí výrobky ze skla, které lahodí oku i srdci

04.01.2021 13:31

Shánět dárky na Vánoce či k významnému výročí na poslední chvíli bývá občas obtížné. Firma Glassunicum ze Smržovky s výběrem ráda pomůže. V současnosti nabízí více než 3.000 druhů výrobků od zhruba 50 dodavatelů. Zájemci si mohou vybrat z bižuterie, skleněných květin a figur, nápojového skla, vánočních ozdob a dalších věcí.

Rodinnou firmu založili majitelé v roce 1990 a začali výrobou skleněných květin a vinutých perlí. Předci současných majitelů pocházejí z oblasti, kde se zemědělství skloubilo se sklářským průmyslem. Je to část kraje v okolí Poniklé, Železného Brodu a Lučan. Právě tam se ve 20. letech minulého století rozvíjela sklářská výroba, prostředí vhodné pro výrobu vinutých a mačkaných perlí či broušení skla.

„Nabídka bižuterie je v našem kraji a zejména na Jablonecku a Železnobrodsku opravdu veliká. Oproti zlatým nebo stříbrným šperkům nabízí bižuterie větší dekorativnost a barevnou škálu za velmi příznivé ceny,“ doporučuje bižuterní výrobky Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Firma nabízí také opravu rozbitých náušnic, náramků či náhrdelníků anebo jakoukoli renovaci šperků.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login