Detail aktuality

Ambasadoři Libereckého kraje se představují. Vypraví se do hor i za jídlem

02.06.2022 8:30

S influencery, fotografy a cestovateli spolupracuje oddělení cestovního ruchu Libereckého kraje. Ve spolupráci s agenturou Parliamo pro tento rok ale přichází s úplnou novinkou – Ambasadory Regionu Liberec neboli tvářemi spojenými s tímto krajem.

Náplní jejich práce se stane cestování po kraji v rámci jednodenních či vícedenních cest a propagace zajímavých turistických cílů. Ambasadoři budou hned dva – Jan Řehák a The Fotr společně s rodinou.

„Právě to, že se jedná o cestování celé rodiny, je pro nás důležité. Jsou místa, která jsou pro návštěvníky napříč generacemi přívětivá, a někde jinde to může být horší. Kromě toho, že zájemcům touto populární formou představíme různé části Libereckého kraje, dostaneme i dobrou zpětnou vazbu, jaký servis je u nás pro rodiny připraven,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Cestovatelem a fotograf Jan Řehák již v dubnu zavedl do Jizerských hor na Ptačí kupy, kde vznikla série fotografií a videí pro sociální sítě. V plánu jsou nadále pravidelné výlety každý měsíc – v květnu se Řehák vypraví na přechod Jizerek a Krkonoš.

Kam mohou zavítat rodiny s dětmi a kde si dát něco dobrého  jídlu? To bude pravidelně představovat The Fotr se svojí rodinou. Vypraví se na pět cest. V květnu byl  v Českém ráji, v létě zamíří do Máchova kraje a Lužických hor, podzim stráví v Jizerských horách a v Liberci. V zimě The Fotr představí krásy Krkonoš.

Aktuální informace budou dostupné na sociálních sítích  Region Liberec a turistickém portálu www.liberecky-kraj.cz.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login